İSTANBUL / BEYKOZ - Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasında bilgi güncellemesi yapılabilmesi için gerekli mezuniyet bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

(21 Haziran 2017)

2017 ÖSYS: Sistemdeki Eğitim Bilgilerinin Adaylar Tarafından Kontrolü ve Eğitim Bilgisi Seçme İşlemi

2017-YGS/LYS değerlendirme işlemlerinde, adayların ortaöğretim seviyesindeki eğitim bilgileri kullanılmaktadır. 2017-ÖSYS’ye başvuran adayların 21 Haziran-03 Temmuz 2017 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) bulunan https://ais.osym.gov.tr/ÖSS/2017/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden, değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini seçerek 03 Temmuz 2017 tarihi saat 16.00’ya kadar onaylamaları gerekmektedir.

Eğitim bilgilerinde veya okul birinciliği bilgilerinde eksiklik veya hata olduğunu düşünen adayların, mezun oldukları/olacakları ortaöğretim kurumları ile görüşerek eğitim bilgilerini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) e-okul sistemi üzerinden düzelttirmeleri ve bu düzeltme işlemi sonrasında 21 Haziran-03 Temmuz 2017 tarihleri arasında https://ais.osym.gov.tr/ÖSS/2017/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden düzelttirdikleri eğitim bilgilerini seçerek onaylamaları gerekmektedir.

Eğitim bilgisi e-okul’a eklenemeyecek durumda olan adayların ise eğitim bilgilerini Kamu Kurumları İşletim Sistemi (KKİS) sistemi üzerinden okullarına işlettirmeleri ve sonrasında https://ais.osym.gov.tr/ÖSS/2017/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden bu eğitim bilgilerini seçerek 03 Temmuz 2017 tarihi saat 16:00’ya kadar onaylamaları gerekmektedir.

Adayların bireysel olarak veya ortaöğretim kurumlarının doğrudan Merkezimize yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri kabul edilmeyecek ve cevaplandırılmayacaktır.

Okul birinciliği ile eğitim bilgisi kontrol, seçme ve onaylama işlemleri 03 Temmuz 2017 tarihinde saat 16.00’da sona erecek olup adayların bu tarihler arasında yapmış olduğu son seçim dikkate alınacak ve bu eğitim bilgisine göre değerlendirme işlemleri yapılacaktır.

2017 ÖSYS’ye başvuran tüm adayların eğitim seçme işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu seçme ve onay işlemi yapılmadığı takdirde, OBP işlemlerinin yapıldığı tarihte adayın aktif olan tek bir eğitim bilgisi varsa, bu eğitim bilgisi kullanılacaktır.Bu tarihte adayın birden fazla eğitim bilgisi varsa ve başvuruda seçmiş olduğu eğitim bilgisi, bu eğitim bilgileri arasında ise, adayın bu eğitim bilgisi kullanılacaktır. (Onay işlemi yapmayan adaylar için başvuruda kullanılan eğitim bilgisinin son eğitim bilgileri arasında olup olmadığının anlaşılmasında; okul türü, alan ve dal bilgileri kullanılacaktır.) Adayın başvuruda kullandığı eğitim bilgisi bu tarihte aktif eğitim bilgileri arasında bulunmuyor ise adayın en son mezun olduğu eğitim bilgisi kullanılacaktır.

2017-ÖSYS adaylarına önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Mrt

2. Dönem Veli-Öğretmen görüşmesi 9 Nisan 2017, Pazar günü yapılacaktır.

9. Sınıfların Veli Toplantısı : 10.00

10. Sınıfların Veli Toplantısı : 10.00

11. Sınıfların Veli Toplantısı : 12.00

12. Sınıfların Veli Toplantısı : 12.00

Tüm velilerimizin katılması rica olunur.

Mrt

ÖSYM Başkanlığı tarafından 2017’de yapılacak tüm sınavlarda uygulanmak üzere “ÖSYM Yönetim Kurulu” tarafından adaylar ve sınav görevlileri için çok önemli bazı kararlar alınmıştır.

ALINAN KARARLAR

1.      2017 yılında yapılacak tüm sınavlarda sınavın başlama zamanı

a.      Sabah oturumlarında                        saat, 10:00

b.      Öğleden sonra oturumlarında           saat, 14:30

şeklinde olacaktır.

2.      2017 yılında yapılacak tüm sınavlarda adayların sınav binasına girişi

a.      Sabah oturumlarında                        saat, 09:45’te

b.      Öğleden sonraki oturumlarında        saat, 14:15’te

Sonlandırılacaktır.

(Bu saatlerde sınav binası kapısı aday ve görevlilerin girişine kapatılacaktır.)

3.      Adaylar sınav salonuna, sınav başlama zamanından sonra kesinlikle alınmayacaktır.

4.       Sınav görevlileri, sınavın başlama zamanından en az 1 saat 30 dakika önce sınav binasında hazır bulunacaklardır.

Şbt

2017 Şubat dönemi sorumluluk sınavları 8-9-10 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

9. Sınıflar Saat 10:00

10. Sınıflar Saat 12:00

11. Sınıflar Saat 12:00

12. Sınıflar Saat 10:00

Ekm

Eyl

15 Temmuz gecesi canını demokrasi uğruna feda eden Murat AKDEMİR´in ismi okulumuza verildi.

Anadoluhisarı sakinlerinden olan ve okulumuzun karşısında ikamet eden Murat AKDEMİR´in ismi bu şekilde onurlandırıldı.Şehidimize Allah´tan rahmet ailesine sabır diliyoruz.

Ekm

15 Temmuz Şehidimiz, Murat Akdemir´in isminin okulumuza verilmesi sebebiyle 14.10.2016 Cuma günü saat 11.30´da düzenlenecek tören için hazırlıklar devam ediyor. Beykoz Belediyesi tarafından okul bahçemiz Türk Bayrakları ile donatıldı. Binanın ana giriş kapısına Şehitler Köşesi yapıldı. 15 Temmuz Şehitlerini tanıtan görseller sergilendi. Öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar okul panolarına asıldı.

Eyl

Okulumuzun 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Okul –Aile Birliği Genel Kurulu 14.10.2015 Cuma Günü saat 14:30 okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Eyl

Beklemeli 12 Sınıfların TEK DERS SINAVLARI 28 eylül Çarşamba günü Saat 10:00 da yapılacaktır

Haz

Bu dersten başarısız olan öğrenciler Eylül 2016 ayındaki sorumluluk sınavlarına girmeleri gereklidir. Lütfen sorumluluk sınav tarihini bu siteden takip ediniz.