Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen dünya şartlarında mesleki ve teknik eğitimde bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan, ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve en tercih edilen bir kurum olmak.

Misyon: Mesleki Eğitim içinde Millî Eğitim Sistemi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmek ve nitelikli eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. Türk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı; milli değerleri benimsemiş, ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve demokrasiyi özümsemiş, sahip olacağı bilgi ve birikimin sorumluluğunu üzerine alabilen, doğru düşünen, etkili kararlar alan, değişime açık, kendini sürekli yenileyen, birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş, kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren, insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 16.20
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02163322015

WEB - https://sehitmuratakdemir.meb.k12.tr

Adres - Göksu Mahallesi Islahat Sokak No1 Beykoz/İSTANBUL Eposta 159067meb.k12.tr

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza Ulaşım 11H, 15, 15H, 15N, 14M, 15E, 15P, 15, KÇ, 14R, 15F, 15M, 15ŞN, 15TY, 15YK ve minibüslerle sağlanmaktadır. Okulumuz merkezi konumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe Merkezine 9.4 km uzaklıkta, İl Merkezine 18.4 km uzaklıktadır.