Kurum Adı : Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Telefon : 02163322015
WEB Adresi : http://sehitmuratakdemir.meb.k12.tr
Adres : Göksu Mahallesi Dr. Ömer Besim Paşa Caddesi Islahat Sokak No1 Beykoz/İSTANBUL

VİZYON
Değişen dünya şartlarında mesleki ve teknik eğitimde bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan, ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve en tercih edilen bir kurum olmak.

MİSYON
Mesleki Eğitim içinde Millî Eğitim Sistemi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmek ve nitelikli eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. Türk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı; milli değerleri benimsemiş, ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve demokrasiyi özümsemiş, sahip olacağı bilgi ve birikimin sorumluluğunu üzerine alabilen, doğru düşünen, etkili kararlar alan, değişime açık, kendini sürekli yenileyen, birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş, kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren, insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı : 71
Rehber Öğretmen Sayısı : 3
Öğrenci Sayısı : 1224
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07.30-18.10
Derslik Sayısı : 33 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 7
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 1
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli :

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe Merkezine 9.4 km uzaklıkta, İl Merkezine 18.4 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Okulumuza Ulaşım 11H, 15, 15H, 15N, 14M, 15E, 15P, 15, KÇ, 14R, 15F, 15M, 15ŞN, 15TY, 15YK ve minibüslerle sağlanmaktadır. Okulumuz merkezi konumdadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :